Teater Theatron
Åskådarens resa

21-31 oktober

Teater Theatron har varit verksamma i Skåne i tjugo år. Nu bjuds publiken in till en undersökande, musikalisk och självutlämnande föreställning!

I det enkla, i det gemensamma och anspråkslösa finns en vilja att mötas. Att samtala, byta tankar, lyssna och berätta. Två skådespelare, en musiker, publiken. Minnen och tillbakablickar. Teaterns roll i ett skådespelarliv. Var går gränsen mellan teatern och verkligheten? När är berättelsen fiktion och när är den äkta?

Sångaren och multiinstrumentalisten Yahia Najem ger en musikalisk inramning till detta utforskande som guidas av Susanna och Zeljko Santrac berättande.

Malmö Dance Week
What´s up Sweden

2 november

What’s up Sweden är ett initiativ från Malmö Dance Week och tillsammans med Dansstationen tar vi tempen på Sveriges streetdance scen och låter sveriges främsta dansare och koreografer ta plats på Palladiums och Bastionens scener.

Ett urval av både föreställningar och kortare showcases kommer att presenteras. Alla med samma mål, att visa vad som gäller just nu!

Malmö Dance Week är en av nordens största streetdancefestivaler och äger rum vecka 44. För mer info och program besök www.malmodanceweek.se

Produceras av Kulturföreningen Iver i samarbete med Malmö Stad med stöd från Region Skåne och Kulturrådet.

NYHETSBREV

Subscribe

* indicates required