Information gällande Covidpass

Bastionen har en maxpublik på 95 personer. Det gör att våra föreställningar inte omfattas av kravet på Covidpass/vaccinationsbevis som gäller från 1 december 2021, då detta krav endast berör inomhusevenemang med fler än 100 personer.

Care of Bastionen
@Helsingborgs Stadsteater

26-30 november

Bastionen tar med sig fyra föreställningar och åker till Helsingborgs Stadsteater i slutet av november som ett första steg i en långsiktig regional utveckling.
Biljetterna bokar du via Helsingborgs Stadsteater och vi kommer att spela både dag, eftermiddag och kväll.

26/11 kl 13 och 19. Anne Franks Dagbok – Kv.Arken
27/11 kl 18. MOT – Teater Insite
28/11 kl 13 och 15.30. Den tokiga tebjudningen – Teater Insite
30/11 kl 13 och 19. Do As I Say – Bobbi Lo Produktion

Mer info och biljetter finns på Helsingborgs Stadsteater

Midvintertid – sång och berättande om urgamla jultraditioner
Mix Musik

3 december

Det långvariga mörkret och kylan sägs vara en magisk tid på många sätt och vintersolståndet har varit en viktig högtid för människor på norra halvklotet sen urminnes tider. Hur såg jultraditionerna ut innan det som vi kallar för jul blev till? Hur lät de hedniska julsångerna från midvinterns ritualer?

I ett suggestivt ljudlandskap skapat av Anna Fälts röst, bjällror och kantele och Anna Cederquists flöjter samt en berättarröst, Bodil Mårtensson som blåser liv i midvintertidens väsen.

Föreställningen är skriven och regisserad av ensemblen.

Människor som fanns
Samsa Musikteater

10-15 december

Människor som fanns är berättelser från framtiden. I denna nyskrivna sångcykel bjuds publiken in till Bastionen anno 2106. På scen står två sångare som nyligen hittat en gammal sångbok av en okänd tonsättare. Entusiastiska över vad som visat sig vara ett historiskt dokument över hela 2000-talet har de lärt sig sångerna, och är redo att möta publiken!

Av: Jakob Aspenström och Oliver Lindman
Med: Elin Eriksson sopran Ola Heinpalu baryton Kajsa Orreteg piano

NYHETSBREV

Subscribe

* indicates required