Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

24 TIMMAR PÅ ETT STYGN av LIDBERG & SANDBERG

mars 7, 2020 @ 19:00 - 20:30

24 timmar på ett stygn – en tidlös musikal

Den naiva och entusiastiska skräddaren Stefan Melin får sitt drömjobb på det prestigefyllda klädföretaget Tailor Swift, bara en månad innan deras årliga kollektionssläpp. Han inser dock ganska snabbt att företagets prioriteringar inte riktigt är vad han har tänkt sig och att han inte är överens med sina nya kollegor om vad man ska lägga sin värdefulla tid på. Kvalitet eller kvantitet?

24 timmar på ett stygn är en nyskriven musikalföreställning för ung som gammal. Humor och allvar, lättsamhet och djup möts och varvas när vi följer Stefan i hans kamp för att behålla sina värderingar på vägen mot framgång. Längs historien möter vi karaktärer som med sina olika livsstilar och sin syn på tid både väcker igenkänning och manar till eftertanke – hur spenderar vi tiden vi har fått?

Föreställningen är Malmöduon Alice Lidberg och Ted Sandbergs första musikal. Idén föddes på Musikhögskolan i Malmö där en pilotföreställning spelades i maj 2019 och blev en solklar succé. Sedan dess har manuset bearbetats, roliga karaktärer tillkommit, nya festliga nummer skrivits in och den 5 mars blir det sprakande nypremiär under Musikalmånad på Bastionen i Malmö. Det vill du inte missa!

På scen: Niklas Hjern, Jonna Glennåker, Ludvig Ros, Julia Hemström, Magne Tordengren, Pontus Weibull Moberger, Mina Kågström, Matilda Westergren, Christoffer Karlsson

I orkestern: Alice Lidberg, Ted Sandberg, Erik Stenlund, Josefine Aronsson, Henry Nilsson

Manus, musik & regi: Alice Lidberg & Ted Sandberg

MUSIKALMÅNAD PÅ BASTIONEN

24 timmar på ett stygn utgör en del av Musikalmånad på Bastionen som äger rum under februari och mars 2020. Där ingår:

Svarta änkan, – Jan-Erik Sääf & Ola Hörling, 12-13 feb
Musikalpicknick med quiz!, Lilla Beddinge & Bastionen, 17 feb
Smitning, Samsa Musikteater, 27 feb-1 mar
24 timmar på ett stygn, Lidberg & Sandberg, 5-7 mar
Sommarmorden , Kvalitetsteatern & Bataljonen, 20-21 mar

Plats

Bastionen
Norra Vallgatan 28
Malmö,
+ Google Map