Norra Vallgatan 28
RSS icon Email icon
 • 2016

  Vi önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och ber att särskilt få tacka Er som varit i huset och skapat så mycket ny scenkonst!

  2016 bjöds över 1500 besökare på tankeställare, glädje, sorg, musik, känslor, clownnäsor, rocksolon, monologer, fullsatta hus, komedi, senaste tekniken, klassisk teater, frågeställningar och kärlek!

  2017 blir på många sätt ett nytt år. Teater Foratt har valt att efter 11 år lägga ner sin verksamhet och gå vidare med andra projekt. Vill ni veta lite mer om detta kan ni läsa denna fina artikel här. Teater Foratt har sedan 2009 drivit Teaterhuset Bastionen tillsammans med Teater Insite och i och med att Foratt lämnar har Insite valt att skapa rum för fler.

  Malmö Kulturstöd har valt att stödja Bastionen med verksamhetsstöd för 2017 vilket innebär att huset i sig drivs som en egen organisation. Detta gör att man som fri, professionell scenkonstaktör kan hyra in sig i huset. Repsal, scen och kontorsplats finns tillgängligt. Tanken är att huset ska vara till för de grupper som verkar i Malmö och regionen, men även för nationella och internationella gästspel. Teater Insite kommer fortsatt att vara aktivt i styrelsearbete och säkerställer att kompetensen för huset finns kvar.

  Mer om förändringarna finns på följande länkar:

  Sydsvenskan

  Skånska Dagbladet

  Vi ses igen 2017 och ser fram emot ett år fyllt av spännande scenkonst!

  För Bastionen / Lina Ehn Öberg